26 mei 2020

Marktupdate (23 juli 2019): Schommelen rond de $10.000

Tet is vandaag 23 juli 2017 en dus gaan we ook nu weer kijken naar de ontwikkelingen op de cryptomarkt. Wat is er allemaal gaande? Wat zijn de ontwikkelingen op de markt en waar worden er verliezen dan wel winsten geboekt? We gaan uiteraard kijken naar Bitcoin, dat op het moment rond de $10.000 bungelt. Daarnaast hebben we ook aandacht voor Tron.

Bitcoin

We kijken uiteraard eerst even naar Bitcoin. De markt is op dit moment behoorlijk onrustig maar tegelijkertijd gebeuren er ook weer geen al te gekke dingen. Toch is het opvallend dat in een periode van relatieve rust toch een prijsdaling van 1000 dollar over de laatste (iets meer dan) 24 uur kan worden waargenomen. Op het moment van schrijven is Bitcoin $9.970 waard terwijl dit op zondag nog een kleine $11.000 was.

We begeven ons op het moment eigenlijk in een soort no-trading zone. Het is gewoonweg even koffiedik kijken en wachten op wat er gaat komen.

Tron

Dit is een interessante ontwikkeling. De eigenaar en oprichter van Tron (Justin Sun) had een tijd geleden een lunch afspraak gemaakt met niemand anders dan Warren Buffett. Dat niet alleen, hij heeft er ook nog eens 4.5 miljoen dollar voor betaald. Hij zou in deze meeting graag sparren met Warren over de ontwikkeling van crypto (en TRX in het bijzonder natuurlijk). Het toeval wil echter dat Justin last heeft gekregen van nierstenen en dus is de meeting verzet.

Dat doet het toch al niet al te betrouwbare imago van Tron natuurlijk geen goed en daarom is het dan ook niet verwonderlijk dat de prijs van TRX flink is gekelderd sinds een en ander naar buiten kwam. Op het moment van schrijven staat TRX zelfs 21% lager vergeleken met 24 uur geleden.

Share

One Ping

  1. Pingback: Marktupdate (23 juli 2019): Schommelen rond de $10.000 - Dutch Crypto Talk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange