26 oktober 2020

Marktupdate (28 november): De Weg Omhoog Ingezet?

Het is weer tijd voor een nieuwe marktupdate. We kijken vandaag naar de ontwikkelingen op de markt over de afgelopen paar dagen. Het valt op dat Bitcoin enigszins is opgekrabbelt ten opzichte van bijvoorbeeld het begin van deze week.

Bitcoin

De grootste en meest bekende cryptomunt heeft het de afgelopen week niet bepaald makkelijk gehad. Sterker nog: het is voor Bitcoin een bijzonder matige week geweest. Afgelopen maandag bereikte de koers een absoluut dieptepunt ($6.500).

Vandaag is er echte weer sprake van enig optimisme. Bitcoin is op het moment van schrijven ongeveer $7.550 waard, wat een stijging van ruim 15% betekent ten opzichte van maandag. Of dit door gaat zetten is natuurlijk maar de vraag. Bitcoin is namelijk over de afgelopen maanden zo sterk in waarde gedaald dat het niet vreemd is dat we af en toe ook een kleine ‘correctie’ naar boven zien.

Altcoins

Voor altcoins geldt in principe hetzelfde als voor Bitcoin. De meeste grote altcoins hebben ook rond maandag 25 november hun (voorlopige) dieptepunt bereikt en zijn nu weer bezig om de weg omhoog te vinden. Het valt daarbij op dat er weinig grote uitschieters bij zitten.

De meest in het oog springende coin is op het moment Mindol, deze coin boekt over de afgelopen 7 dagen een winst van liefst 34%.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht