21 oktober 2020

Marktupdate (29 augustus): Bitcoin zakt ver onder $10k

In deze marktupdate gaan we kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van de prijzen op de cryptomarkt. Er is sprake van een negatieve trend. Bitcoin is tot ver onder de 10.000 dollar terug gevallen en altcoins doen het in sommige gevallen nog slechter. Tijd voor een analyse.

Bitcoin

Bitcoin is over de laatste 24 uur gezien enorm sterk terug gevallen. Momenteel is 1 BTC zo’n 9400 dollar waard, daar waar dit 24 uur geleden nog ongeveer 10.300 was. Een specifieke reden is hier niet bepaald voor aan te wijzen maar wel is het zo dat Bitcoin volgens meerdere technische analisten niet bepaald florissant ervoor stond.

Is dit een tijdelijke terugval en zal BTC sterk terug ‘bouncen’? Dat is maar zeer de vraag. De kans op verdere wegzakkingen is feitelijk groter te noemen.

Altcoins

Altcoins hebben het nog steeds lastig. Bitcoin zakt weg maar Altcoins passen zich moeiteloos aan en in sommige gevallen doen Altcoins het zelfs nog slechter dan Bitcoin. Kijken we bijvoorbeeld naar een populaire altcoin in Nederland (VeChain) dan zien we dat deze het over afgelopen periode bijzonder matig heeft gedaan.

1 VET is momenteel $0,004. Dit komt in de buurt van de laagste waarden die we dit jaar hebben gezien. Al met al is het geen geweldige periode voor altcoins en de vraag is of dit nog wel omgedraaid gaat kunnen worden.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht