26 mei 2020

Marktupdate (5 juli 2019): Bitcoin consolideert rond de $11.200

Het is een bijzonder roerige week geweest op de Cryptomarkt. Als we kijken naar de situatie van een geleden dan valt op dat we niet heel veel zijn opgeschoten of terug gevallen. Kijken we echter naar het verloop van de koers over de afgelopen 7 dagen dan valt wel degelijk het verschil in waarde op. Daarnaast heeft Bitcoin wederom een stap gemaakt als het aankomt op dominantie. Deze is gestegen tot (ruim) boven de 60%.

Bitcoin

Bitcoin is op het moment redelijk stabiel. De prijs van de grootste virtuele munt is de afgelopen paar uur niet sterk gedaald of gestegen. Hoe anders was dat de afgelopen week. De onderstaande grafiek laat goed zien wat er gebeurd is. Diepe dalen en hoge pieken. Het was een volatiele week.

Bitcoin stijging

Een zeer grillige week. De prijs daalde tot onder de $10.000 maar vrij snel daarna stegen we ook weer terug tot boven de $11.000.

Altcoins

De Bitcoin dominantie ligt momenteel ver boven de 60%. Op het moment van schrijven is de dominantie (het aandeel van Bitcoin marketcap ten opzichte van de totale cryptomarketcap) zelfs 62.6%. Dit is het hoogste niveau sinds mei 2017 (!). Altcoins willen maar geen terrein winnen ten opzichte van Bitcoin. Is er sprake van een soort van kentering op de markt?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange