26 oktober 2020

Marktupdate (5 september): BTC dominantie ver boven de 70%

In deze marktupdate gaan we kijken naar de situatie op de markt op 5 september 2019. We zien in ieder geval dat Bitcoin de waardestijging goed heeft vast kunnen houden en dat altcoins wederom terein aan het verliezen zijn.

Bitcoin

Bitcoin heeft de stijgende lijn vast weten te houden. Tenminste zodanig dat de winsten die over de afgelopen dagen werden geboekt behouden zijn gebleven. 1 Bitcoin is op het moment van schrijven ongeveer $10.600 waard, wat nog altijd een stijging van ruim 1000 dollar is ten opzichte van enkele dagen geleden

Altcoins en Bitcoin dominantie

Altcoins blijven wederom achter. Het is zelfs zo dat de Bitcoin dominantie op het moment van schrijven maar liefst 71% bedraagd. De dominantie was voor het laatste boven de 70% rond de periode april-mei 2017; liefst 2.5 jaar geleden aldus.

Wat dit zegt? Het vertrouwen in altcoins neemt steeds verder af. Er wordt al maanden gesproken over een bodem als het aankomt op altcoins maar deze is blijkbaar nog steeds niet in zicht.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht