Marktupdate (8 januari): nieuwe hoogtes aanstaande?

Het gaat Bitcoin en crypto vooralsnog ‘voor de wind’ in 2020. De eerste week van het nieuwe jaar laat een bijzonder stevige groei zien voor vrijwel alle grote cryptomunten. Wat is er aanstaande nu enkele belangrijke indicatoren op groen staan en wat is er precies gebeurd de afgelopen week?

Bitcoin

Kijken we naar Bitcoin dan valt op dat we vanaf omstreeks 3 januari de weg naar boven hebben gevonden. 1 Bitcoin is momenteel ~$8.350 waard, terwijl dit op 3 januari nog slechts $7.000 was. Een toename van grofweg 20%. Het is zelfs zo dat Bitcoin momenteel uit een soort neerwaarts kanaal is gebroken, een patroon dat zich heeft ontwikkeld vanaf de hoogtepunten van 2019, omstreeks juli.

Sinds die periode is de prijs van Bitcoin alleen maar afgezwakt maar daar is nu dus een ommekeer in waar te nemen. Een zeer interessante ontwikkeling die er waarschijnlijk voor zal zorgen dat we de komende week (weken) weer naar boven kunnen gaan kijken.

De prijs van Bitcoin nam tussen 3 en 8 januari met maar liefst 20% toe

Altcoins

Altcoins doen uiteraard vrolijk mee, al leveren ze wel enigszins terein in ten opzichte van Bitcoin. Er zijn weinig echte uitschieters te zien, althans bij de grotere coins, en de meeste coins hebben zich in dezelfde periode prijstechnisch versterkt met ongeveer 10-15%.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht