25 september 2020

Marktupdate (9 augustus): Bitcoin’s dominantie richting de 70%!

In deze marktupdate gaan we de situatie op de markt onder de loep nemen. Bitcoin presteert stabiel terwijl altcoins nog steeds op een relatief ongekende manier het onderspit aan het delven zijn.

Bitcoin

Bitcoin blijft eigenlijk ongekend stabiel de laatste paar dagen. De grootste en meest bekende cryptomunt staat al enkele dagen tussen de 11.500 dollar en de 12.000 dollar. De 12.000 dollar grens werd al even kort doorbroken maar daarna volgde al snel weer een periode van consolidatie.

Een van de bekendste crypto Twitteraars, Crypto Rand, heeft overigens getweet over de huidige situatie. De kans is aanwezig dat Bitcoin binnen niet al te afzienbare tijd behoorlijk door het dak zal gaan. Een interessante constatering.

Altcoins delven het onderspit

Altcoins blijven maar achter bij Bitcoin. Dat gaat nu zelfs zo ver dat de dominantie van Bitcoin richting de 70% kruipt. Dit is een waarde die voor het laatst werd bereikt in maart 2017. Er zijn weinig coins die echt door het ijs zakken maar het is heel duidelijk dat ‘alts’ er amper bovenop lijken te komen.

De vraag is wat er gebeurd als Bitcoin nu weer een stap gaat maken, wat in de lijn der verwachtingen ligt. Er komt een moment waarop simpelweg geconcludeerd dient te worden dat er veel altcoins zijn die simpelweg geen toekomst hebben.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback: Marktupdate (9 augustus): Bitcoin’s dominantie richting de 70%! – News Domain | Cryptocoin Start

  2. Pingback: Marktupdate (9 augustus): Bitcoin’s dominantie richting de 70%! | CryptoProfile - Rating the Bench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht