6 april 2020

Marktupdate (9 september): terugval voor Bitcoin

Na een flinke opwaartse beweging over de afgelopen dagen is het nu toch weer tijd voor een terugval voor Bitcoin. In dit geval valt de terugval louter ten deel aan Bitcoin aangezien altcoins terrein aan het winnen zijn. In deze marktupdate praten we je bij over de ontwikkelingen op de markt.

Bitcoin

Bitcoin heeft te maken gekregen met een fikse terugval. Nadat de grootste cryptomunt de afgelopen dagen zelfs richting de $11.000 kon kijken daar is BTC nu nog slechts $10.200 waard. De terugslag heeft ook gevolgen voor het dominantie percentage van Bitcoin. Dat is momenteel weer onder de 70% gedoken, terwijl het juist in de afgelopen dagen tot (ver) boven de 70% kwam.

Altcoins zijn dus voor het eerst in enige tijd bezig met een opmars.

Altcoins

Een ‘full on altcoin season’ kun je het nog niet bepaald noemen maar het is wel opvallend dat altcoins momenteel een soort van comeback aan het maken zijn. De opvallendste stijger is naar onze mening toch wel EOS. Deze coin heeft over de afgelopen 7 dagen een winst geboekt van liefst 16%.

Dit is redelijk exemplarisch voor de staat van altcoins op het moment al is het tegelijkertijd ook waar dat de opmars momenteel weer enigszins tot een halt is gekomen.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange