Wat zijn de 3 meest ondergewaardeerde coins van dit moment?

Crypto zit weer in de lift. Nadat we in de maanden januari, februari en maart flinke verliezen hebben geleden en de koersen tot en met half april wat zijdelings bewogen, daar is er nu weer sprake van optimisme, groei en groene cijfers. In dit artikel leggen we uit wat volgens onze mening de 3 coins zijn dit op dit moment het meest ondergewaardeerd worden en waar wij de komende tijd de meeste groei in verwachten.

3. Bitcoin (BTC)

Waarde ten opzichte van All Time High: 46%

Ondanks dat de dominantie van Bitcoin momenteel aan het afnemen is, vinden wij toch dat BTC een van de meest ondergewaardeerde coins van dit moment is. Dat heeft in deze zin niet eens zo heel veel te maken met de prijs van BTC, deze is immers alweer bijna op de helft van zijn All Time High waarde van december 2017.

Het heeft vooral te maken met de onderliggende techniek, Bitcoin heeft ontzettend veel vooruitgang geboekt als het aankomt op het opschalen van het netwerk. Tegenwoordig zijn de transactiekosten extreem laag te noemen. Daarnaast is Bitcoin de cryptovaluta met veruit de meeste ‘adoptie’. Iedereen kent BTC, het is op elke exchange verkrijgbaar, het is het meest gangbare cryptobetaalmiddel en het is het sterkste merk.

Er staan nog steeds veel coins in de top 20 die nog niet eens een eigen blockchain hebben, of een goed werkende wallet en toch al vele miljarden dollars aan marketcap hebben. Daarom is investeren in Bitcoin nog steeds de meest veilige crypto-investering die je kunt doen en wij verwachten dat BTC een solide groei gaat doormaken de komende periode.

2. Cardano (ADA)

Waarde ten opzichte van All Time High: 25%

Cardano behield op het dieptepunt van de ‘crypto crisis’ nog maar 10% van zijn All Time High waarde over. Het is hiermee een van de coins die de zwaarste klappen hebben gekregen tijdens de flinke dips van januari, februari en maart 2018. Momenteel is over de gehele markt het herstel ingezet maar voor Cardano is dat herstel nog steeds relatief broos. Cardano is qua prijs, zeker als je kijkt naar de technologische ontwikkelingen die nog op de roadmap staan, flink ondergewaardeerd in de huidige markt.

Als het herstel en de groei van de markt door gaat zetten dan verwachten wij dat Cardano een van de coins is die hierin voorop gaat lopen.

1. Icon (ICX)

Waarde ten opzichte van All Time High: 32%

Icon is de coin die wat ons betreft momenteel het meest ondergewaardeerd wordt. Het project uit Korea zit immers al het eigen mainnet, heeft haar ICONex wallet gereleased en gaat op zeer korte termijn haar ICO platform lanceren. Wat ontwikkeling betreft loopt Icon voorop, zeker als je in ogenschouw neemt dat de marketcap van Icon op dit moment nog relatief laag is. Momenteel bezet Icon de 21e plek op coinmarketcap.

Al deze ontwikkeling gecombineerd met het feit dat ICX nu eindelijk te koop is op grote Koreanse exchanges, gaat er wat ons betreft voor zorgen dat Icon de komende maanden enorme sprongen gaat maken. Niet voor niets hebben wij Icon in onze top 10 voor 2018 gezet.

Share

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht