27 mei 2020

Deense miljardair laat ijshockey-stadion hernoemen tot de “Bitcoin Arena”

In Amsterdam hebben we de Johan Cruijff Arena. In Denemarken binnenkort de Bitcoin Arena.

Een Deense miljardair genaamd Niklas Nikolajsen, en om specifiek te zijn zijn bedrijf Bitcoin Suisse, is de nieuwe sponsor geworden van een ijshockeyclub. Hij laat er geen gras over groeien en gaat de naam van het stadion veranderen in de “Bitcoin Arena”. Nikolajsen was een Bitcoin pioneer en heeft een groot gedeelte van zijn fortuin vergaard met cryptovaluta. Zijn bedrijf Bitcoin Suisse biedt verschillende cryptovaluta diensten aan. Het bedrijf kondigde vandaag de sponsordeal aan.

Naast het veranderen van de naam van het stadion, die nu nog de SaxoBank Arena heet, heeft de miljardair nog meer grote plannen. Zo komt er midden op het ijs een gigantisch 9 meter breed Bitcoin logo te staan.

Daarnaast krijgt de sterspeler van het team dat in de Bitcoin Arena speelt, de Rungsted Seier Capitals, vanaf nu de optie om uitbetaald te worden in Bitcoin. De speler, Nikolaj Rosenthal, zou daarmee de eerste professionele sporter worden die dit voor elkaar krijgt. Het team gaat ook nog eens allerlei evenementen organiseren waarin er Bitcoin prijzen te winnen zijn.

De sponsordeal gaat vanaf 27 december in en gaat 3 jaar duren.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange