27 mei 2020

Minister van Financiën: “bezint eer ge met Bitcoin begint”

Minster van Financiën Wopke Hoekstra heeft (wederom) gewaarschuwd voor het risico van investeren in Bitcoin. Dit zegt hij in gesprek met RTL Nieuws.

Nadat de Bitcoin sinds het begin van de week aan een vrije val bezig is, blijkt het volgens Hoekstra eens te meer hoe veel risico’s er aan Bitcoin verbonden zijn. Hij sliet zich hiermee aan bij de woorden van de AFM en DNB, deze waarschuwden de afgelopen tijd al veelvuldig voor het investeren in Bitcoin.

“Het is een hele lange tijd goed gegaan, maar nu gaat het dus weer naar beneden. Wij hebben vanaf het begin gezegd: bezint eer ge begint”

In principe kunnen wij ons goed vinden in deze bewoordingen. Het is en blijft een risico om te beleggen in cryptovaluta. Dat is niet voor iedereen weg gelegd. Dat neemt niet weg dat crypto als geheel enorm in waarde gestegen is dit jaar. En de verwachting is dat dit in 2018 door gaat zetten.

Maar zoals iedereen weet horen er bij het investeren in crypto ook enorme dalen, en daar zijn de afgelopen dagen een goed voorbeeld van.

Het interview met RTL is hier te zien:

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange