Nieuwe records, Bitcoin tikt $60.000 aan

Ongelovelijk maar waar: Bitcoin is meer dan 60.000 dollar waard. Na een afkoelperiode, waarin BTC terugzakte tot 40.000 dollar is nu de 60K grens daadwerkelijk geslecht. Of hier waanzinnig nieuws aan ten grondslag ligt? Wij denken eerlijk gezegd van niet. Er is simpelweg sprake van momentum op de markt, een momentum dat stand aan het houden is. Ondanks dat er geregeld correcties plaatsvinden weet BTC toch steeds weer de weg omhoog te vinden.

Een nieuw all time high, het is alweer enkele weken geleden. Ook nu is het geen gedane zaak dat de grootste en meest bekende cryptomunt ‘zo maar’ zal doorstijgen tot 65-70K. De kans is aanzienlijk dat we toch echt eerst weer even naar beneden zullen moeten gaan kijken. Het is simpelweg een gegeven dat de meeste rallies niet in 1 lange spurt omhoog plaatsvinden.

De meeste technische analisten verwachten op korte termijn een zogeheten ‘pull back’, dit wil zeggen dat de prijs binnen de komende dagen een flinke duikeling kan maken om vervolgens (als de bullish trend) standhoudt weer redelijk snel in de buurt te komen van de zestigduizend dollar.

Het is al met al wel een bizarre tijd. Bitcoin stond een half jaar geleden nog op 10.000 dollar. Niemand zou hebben kunnen voorspellen dat we in 6 maanden tijd zouden kunnen reiken tot de hoogtes die nu gelden. Ongehoord.

Wij geven op deze site geen financieel advies en niets van wat er in deze post of welke post dan ook op deze site staat mag als financieel dan wel beleggingsadvies worden geinterpreteerd.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht