Perma-bull Mike Novogratz: Bitcoinstijging aanstaande in Q1 2019

Mike Novogratz heeft zijn voorspelling voor wat betreft de Bitcoinprijs en een eventuele nieuwe bull-run maar weer eens opgeschoven. Tegenwoordig gaat hij er vanuit dat de prijs van BTC in Q1 2019 flink zal gaan stijgen.

Dit alles geeft de Amerikaan aan in een interview met Bloomberg dat onlangs verscheen. Enkele andere uitspraken van het interview:

“One thing you learn in this process is that everything takes a little longer than you hoped it would, I don’t don’t see us breaking $10,000 by the end of the year.”

Hij ziet echter wel in dat er in 2018 veel is gewerkt aan het in staat stellen van grote institutionele organisaties om te investeren in crypto en Bitcoin in het bijzonder. Nu is dit een feit maar tegelijkertijd duurt het dus nog wel even voor we hier de effecten van gaan zien.

In het interview wordt onder gesproken over de prijs en Novogratz is van mening dat we dit jaar niet meer over de 10.000$ heen zullen gaan hoe graag hij het ook anders zou willen zien. Aan het begin van het volgende jaar ziet hij echter de effecten van de ontwikkelingen van 2018 plaatsvinden.

Momenteel staat Bitcoin al enkele dagen praktisch stil en wachten we nog steeds af welke richting we de komende maanden op zullen gaan.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *