21 oktober 2020

Prijsverwachting Bitcoin voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Bitcoin (BTC) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van Bitcoin. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Bitcoin (BTC) in 2019

Wij zien het positief in voor de grootste coin in cryptoland. Bitcoin heeft tot nu toe een zeer stabiel 2019 door gemaakt en er is even sprake geweest van een mini-hype in de periode april-juni. Deze is nu wel weer tot bedaren gekomen maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte voor groei meer is. In tegendeel.

prijsverwachting bittorrent BTC 2019

Onze verwachte prijs van Bitcoin in 2019: $18,500-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van BTC in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Prijsverwachting Bitcoin voor de 2e helft van 2019 | CryptoProfile - Rating the Bench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht