21 oktober 2020

Wat vinden beroemdheden en BNers van Bitcoin?

Dat Bitcoin niet langer het domein van de nerds is, is natuurlijk al lang bekend. Iedereen is bezig met cryptovaluta. De waarde van Bitcoin schiet omhoog en jan en allemaal is geïnteresseerd. Ook beroemdheden, celebrities en BNers houden zich bezig met Bitcoin of investeren erin. Wij hebben enkele interessante quotes van mensen als Bill Gates, Elon Musk, Floyd Mayweather en Paris Hilton verzameld.

Bill Gates over Bitcoin

Bill Gates Bitcoin

 

 

 

 

 

 

“Bitcoin is beter dan gangbare valuta. Je hoeft niet fysiek op dezelfde plek te zijn en de technologie is hierin de belangrijkste factor. Het laat zien hoe goedkoop en snel transacties kunnen zijn. Het is een krachttoer van de technologie” – Bill Gates.

De oprichter van Microsoft is een van de meest bekende Bitcoin aanhangers. Hij heeft meerdere keren aangegeven erg positief te zijn over Bitcoin. Een interessant interview van Bloomberg met Bill Gates is te vinden op Youtube.

Elon Musk over Bitcoin

elon musk bitcoin

 

 

 

 

 

Dat is niet waar. Een vriend heeft me ooit een stukje Bitcoin gestuurd, maar ik weet niet waar het is” – Elon Musk

De CEO van Tesla geeft aan niet de ‘uitvinder’ van Bitcoin te zijn, een gerucht dat ooit in het leven werd geroepen door een mysterieuze tweet van Musk in 2014.

Snoop Dogg over Bitcoin

snoop dogg bitcoin

“Mijn volgende plaat is te betalen met Bitcoin en wordt afgeleverd met een drone” – Snoop Dogg, 2013

Toen Snoop Dogg in 2013 al aangaf dat zijn volgende plaat betaald zou kunnen worden in Bitcoin, sprong Coinbase er meteen bovenop. Snoop reageerde hierop door te zeggen dat hij ervoor wil gaan. En inderdaad, Snoop Dogg’s albums zijn nu te betalen met Bitcoin. Op het drone-gedeelte moeten we nog even wachten.

Dan Bilzerian over Bitcoin

“Damn, all my crypto is killing it” – Dan Bilzerian

Dan Bilzerian, toch vooral bekend van zijn extravagante uitstapjes en foto’s van blote vrouwen, heeft ook geïnvesteerd in crypto. Op zijn sociale media kanalen geeft hij aan dat z’n crypto het ‘killt’, oftewel het behoorlijk goed doet. Bilzerian heeft miljoenen volgers en geeft vervolgens aan dat hij zijn crypto-assets heeft onderverdeeld in Bitcoin, Ethereum, Monero en Bcash.

Floyd Mayweather over Bitcoin

“Noem me vanaf nu Floyd – Crypto – Mayweather” – Floyd Mayweather

Floyd Mayweather gaat doorgaans door het leven als Money Mayweather, door de absurde bedragen die hij verdiend met z’n boks evenementen. Sinds enige tijd is Floyd ook bezig met cryptocurrency, zoals te zien in bovenstaande tweet. Of Floyd ook echt Bitcoin bezit is niet duidelijk. Maar de Amerikaanse sportheld investeert volop, dus het ligt wel in de lijn der verwachtingen.

Warren Buffet over Bitcoin

“Je kunt geen waarde hechten aan Bitcoin, omdat het geen waarde produceert. Het is in die zin echt een bubbel” Warren Buffet

Warren Buffet is een van de rijkste mensen op aarde en misschien wel ‘s-werelds meest bekende investeerder. Hij geeft aan niet echt in Bitcoin te geloven. Buffet geeft vaak aan dat het belangrijkste minpunt van Bitcoin is dat er geen echte waarde onderzit. Mensen die erin investeren gokken dus slechts op een hogere koers, zonder dat er echt waarde geproduceerd wordt.

John McAfee over Bitcoin

“Ik eet mijn eigen piemel op als Bitcoin geen 500.000$ waard is in 2020” – John McAfee, 17 juli 2017

“Bitcoin heeft zich nog sneller ontwikkeld dan ik verwachte, ik voorspel nu een prijs van $1 miljoen in 2020, en ja de weddenschap staat nog steeds” – John McAfee, 29 november 2017

John McAfee moet toch wel een van de meest kleurrijke Bitcoin aanhangers zijn. Hij heeft al meerdere malen gewaagde voorspellingen gedaan over de koers van de grootste digitale munt. Zoals in bovenstaande quotes te lezen is, denkt (en aan de inzet van zijn weddenschap te zien: hoopt) McAfee in ieder geval dat de koers nog wel even blijft stijgen.

McAfee, natuurlijk vooral bekend vanwege de beveiligssoftware op pc’s, heeft zelf flink geïnvesteerd in Bitcoin en is op Twitter ook zeer actief als het op dit onderwerp aankomt.

Paris Hilton over Bitcoin

“Looking forward to participating in the new @LydianCoinLtd Token! #ThisIsNotAnAd #CryptoCurrency #BitCoin #ETH #BlockChain” Paris Hilton

De hotel erfgename, nou niet bepaald bekend om haar gigantische intellect, dan wel haar interesse in IT, heeft middels meerdere tweets ook bekend gemaakt geïnvesteerd te hebben in Bitcoin en andere ICO’s.

Eric Schmidt over Bitcoin

“Bitcoin is een opmerkelijke cryptografische prestatie, en heeft een enorme waarde” Eric Schmidt, 2014

De voormalig Google CEO Eric Schmidt is bijzonder onder de indruk van de Bitcoin en zijn onderliggende technologieën. Of Schmidt zelf geïnvesteerd heeft in Bitcoin is onbekend, maar hij zag in 2014 dus al de waarde in van Bitcoin.

Richard Branson over Bitcoin

“De blockchain is een economische revolutie die zijn weerga niet zal kennen” Richard Branson

Richard Branson, de oprichter van Virgin, was een van de eerste bekende investeerders / zakenmannen die investeerde in Bitcoin. Een van Virgins bedrijven, Virgin Galactic, gaf in 2013 al aan Bitcoins te accepteren voor zijn (toekomstige) ruimtevluchten.

Ashton Kutcher over Bitcoin

“Ik denk dat het nogal duidelijk is dat Bitcoin steeds relevanter wordt” – Ashton Kutcher

De acteur Ashton Kutcher houdt zich steeds meer en meer bezig met Bitcoin. Hij heeft zijn 18 miljoen volgers al vaak verteld over Bitcoin en is ook mede oprichter van A-Grade investments, een bedrijf dat onder andere een aandeel heeft in Bitpay, een bedrijf dat onder andere wallets en Bitcoin creditcards aanbiedt.

Alexander Klopping over Bitcoin

“Dit hebben nerds gemaakt, voor ons” Alexander Klöpping

Alexander Klöpping zat in 2013 al eens bij De Wereld Draait Door om te vertellen over Bitcoin. Een van Nederlands meest bekende tech-persoonlijkheden vertelde hier enthousiast over de nieuwe digitale valuta.

Saillaint detail: Matthijs van Nieuwkerk heeft het in de uitzending, die dus 4.5 jaar gelden plaats vond, al over een zeepbel terwijl de Bitcoin op dat moment nog maar 130$ waard was.

Bitcoin-familie Taihuttu over Bitcoin

“Maar wij zijn een avontuurlijk ingesteld gezin en gaan die gok nu even aan om minimalistisch te leven. Als je nooit een risico neemt, is het leven ook maar saai.” Didi Taihuttu

De familie Taihuttu is inmiddels wereldberoemd. Het verhaal is bekend. De familie verkocht al haar bezittingen, stopte het geld dat ze daarmee verdienden in Bitcoin en wonen inmiddels op een camping.

Na eerst een aantal jaren op reis te zijn geweest, besloot de familie al zijn spullen te verkopen. Op reis kwamen ze erachter dat ze helemaal niet zo veel spullen nodig hadden om gelukkig te zijn. Dit heeft ze uiteindelijk doen besluiten om alles op de Bitcoin te zetten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht