26 oktober 2020

Marktupdate 3 oktober: waar gaan we naartoe?

Na de enorme ‘sell-off’ van vorige week is er nu weer sprake van een rustige periode op de markt. De vraag speelt dan ook: waar gaan we naartoe? Is de weg omhoog weer (voorzichtig) ingezet? Of moeten we juist nog angstvallig naar beneden kijken?

Bitcoin

1 BTC is op het moment van schrijven ongeveer $8.300 waard. Dit is uiteraard weer een sprong omhoog na de matige prestaties van de afgelopen week maar het is nog steeds niet bepaald om over naar huis te schrijven.

Is het voor Bitcoin nu een kwestie van omhoog of omlaag kijken? Dat is de vraag. Het lijkt er, volgens de meeste technische analisten, vooral op dat Bitcoin nu even een pas op de plaats moet gaan maken ten opzichte van altcoins.

Altcoins

De Bitcoin dominantie is sterk afgenomen. Waar deze in de afgelopen periode tot (ver) boven de 70% is uitgekomen is deze nu nog ‘maar’ 67%. Dit wil zeggen dat altcoins terrein aan het winnen zijn. Tegelijkertijd is het ook zo dat altcoins nou niet bepaald een florissant jaar aan het beleven zijn dus hoe stevig dit ‘inlopen’ is, dat is nog maar te bezien.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht