Waar gaat dit eindigen voor Bitcoin? $40.000 komt in zicht

Steeds wanneer we denken dat Bitcoin nu toch wel zijn voorlopige hoogtepunt gehad lijkt te hebben blijkt de coin ons toch weer te kunnen verbazen. We komen nu op een punt waarbij zelfs de meeste technische analisten zich aan het afvragen zijn: waar gaat dit eindigen?

Op het moment van schrijven lijkt BTC af te stevenen op het doorbreken van de 40K grens. Ongehoord. Bitcoin is bijna 40.000 dollar waard! Nog maar een paar maanden geleden vonden we het al een prestatie dat BTC de 10.000 dollar grens eindelijk overtuigend had doorbroken.

Superlatieven schieten feitelijk te kort op dit moment. De vraag is echter: waar gaat dit eindigen? Iedereen die al een tijdje meeloopt in de cryptowereld weet zeker dat er op enig moment een (hele) scherpe correctie gaat komen. Of dat bij 40K gaat gebeuren of bij 50K of zelfs 60K, wie zal het zeggen.

In de cryptogeschiedenis is het nog nooit voorgekomen dat een coin zonder enig oponthoud doorknalde van recordwaarde naar recordwaarde. Dat is niet vol te houden en uiteraard ook niet logisch dan wel realistisch. Het callen van de tijdelijke top is voor de meeste analisten nu waar de focus ligt.

bitcoin 40k record all time high

Een overzicht van de afgelopen 3 jaar. De 20K grens, waar we 3 jaar lang tegenop hebben gekeken lijkt en is nu een enorm eind achter ons. 

Wij hebben natuurlijk geen glazen bol, maar we denken wel dat het de maximale financiële kans op dit moment wel even verkeken is. Kijk je puur kans technisch dan is het aannemelijker dat we tussen de 40-45K een flinke correctie zullen zien dan dat we in 1 keer doorgaan richting de 50 of 60K.

Tegelijkertijd is het Bitcoin en is het momentum welhaast niet te ontkennen.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Bitcoin?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht