18 januari 2020
winklevoss broers

Winklevoss broers houden Bitcoin vast, zelfs als deze meer dan 3 ton waard wordt

De Winklevoss broertjes, bekend van hun Bitcoin miljardairschap, geloven in Bitcoin. Dat zal u niet verbazen aangezien ze er dus een fortuin mee hebben verdiend. Ze geloven er zelfs zo erg in dat ze zelfs niet in zouden cashen als Bitcoin meer waard zou worden dan al het goud of als 1 Bitcoin meer dan 3 ton waard zou worden.

In een interview met de New York Times laten de broers weten veel vertrouwen in Bitcoin te hebben. Zo geven ze onder andere aan dat Bitcoin nog steeds de beste investering is die je de komende jaren kan doen:

“We still think it is probably one of the best investments in the world and will be for the decades to come. And if it’s not, we’d rather live with disappointment than regret.”

In het interview wordt meermaals de vergelijking met goud getrokken. Of de broers hun Bitcoin zouden incashen wanneer Bitcoin meer waard wordt dan al het goud in de wereld zeggen ze:

“In a funny way, I’m not sure we’d even sell there. Bitcoin is more than gold — it’s a programmable store of money. It may continue to innovate.”

Dat zou overigens betekenen dat hun fortuin nog met een factor 20 zou groeien en dus zou uitkomen op zo’n 30 miljard dollar. Nogal een brutale aanname, maar wij tekenen voor een Bitcoin groei van 2000%!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *