Zijwaartse trend duurt voort, Bitcoin houdt belangrijk steunniveau

De Bitcoinprijs heeft nagenoeg niet bewogen over de laatste 24 uur. Hiermee gaan we wederom een periode van onzekerheid in, waarin we nog steeds af moeten wachten in welke richting de koers (definitief) gaat uitbreken.

Daar waar Bitcoin aan het begin van deze week nog omhoog schoot, waarschijnlijk als gevolg van de zogeheten Tether-crash, daar is deze winst nu weer nagenoeg teniet gedaan. Momenteel is 1 Bitcoin ongeveer $6500 waard. Een positief signaal is dat de bodem van BTC steeds hoger wordt gezet, helaas geldt hetzelfde ook voor de pieken. Hierdoor is de grafiek van de afgelopen maand feitelijk best wel saai te noemen.

prijs bitcoin maand
In de grafiek van de laatste weken is eigenlijk nauwelijks beweging waar te nemen, ware het niet dat er aan het eind van deze periode wat gekke sprongen werden gemaakt. bron: Binance.com

Sterker nog: de volatiliteit op de gewone beurzen was in de afgelopen maand hoger dan die van Bitcoin, iets dat toch redelijk opvallend te noemen is.

Hoe dan is het zo dat we nog steeds niet definitief uit de descending triangle zijn gebroken. We bewegen nog steeds zijwaarts (niet omhoog dan wel omlaag) en dus wachten we nog steeds op de volgende grote ‘move’.

Descending Triangle
De enorme aflopende driehoek waar we ons momenteel in bevinden. De uitbraak die gaat plaats vinden gaat de richting bepalen die we zullen opgaan richting het einde van het jaar.

Eerder berichtten we al over het grote wachten op de definitieve uitbraak en het is dus zo dat we daar nog even wat langer op moeten wachten.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Snelste manier om met euro’s crypto te kopen

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

Beste exchange?

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

Als je stap voor stap wilt zien hoe je crypto koopt op Binance dan kunnen we je deze post aanraden

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *