Zijwaartse trend duurt voort, Bitcoin houdt belangrijk steunniveau

De Bitcoinprijs heeft nagenoeg niet bewogen over de laatste 24 uur. Hiermee gaan we wederom een periode van onzekerheid in, waarin we nog steeds af moeten wachten in welke richting de koers (definitief) gaat uitbreken.

Daar waar Bitcoin aan het begin van deze week nog omhoog schoot, waarschijnlijk als gevolg van de zogeheten Tether-crash, daar is deze winst nu weer nagenoeg teniet gedaan. Momenteel is 1 Bitcoin ongeveer $6500 waard. Een positief signaal is dat de bodem van BTC steeds hoger wordt gezet, helaas geldt hetzelfde ook voor de pieken. Hierdoor is de grafiek van de afgelopen maand feitelijk best wel saai te noemen.

prijs bitcoin maand
In de grafiek van de laatste weken is eigenlijk nauwelijks beweging waar te nemen, ware het niet dat er aan het eind van deze periode wat gekke sprongen werden gemaakt. bron: Binance.com

Sterker nog: de volatiliteit op de gewone beurzen was in de afgelopen maand hoger dan die van Bitcoin, iets dat toch redelijk opvallend te noemen is.

Hoe dan is het zo dat we nog steeds niet definitief uit de descending triangle zijn gebroken. We bewegen nog steeds zijwaarts (niet omhoog dan wel omlaag) en dus wachten we nog steeds op de volgende grote ‘move’.

Descending Triangle
De enorme aflopende driehoek waar we ons momenteel in bevinden. De uitbraak die gaat plaats vinden gaat de richting bepalen die we zullen opgaan richting het einde van het jaar.

Eerder berichtten we al over het grote wachten op de definitieve uitbraak en het is dus zo dat we daar nog even wat langer op moeten wachten.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *