Actie: verhandel €1000 op Bitvavo zonder transactiekosten

Onze partner Bitvavo is bezig met een actie die het voor veel nieuwe crypto enthousiastelingen interessant maakt om te beginnen met het aankopen, verkopen en handelen in cryptovaluta. Als je je namelijk aanmeldt voor 29 april dan betaal je over de eerste €1000 die je op het platform inzet om crypto aan te kopen of te verkopen geen transactiekosten

Hoelang duurt deze actie?

Als je voor 29 april 12.30 een account aanmaakt dan betaal je over de eerste 1000 euro die verhandeld wordt op het platform geen transactiekosten. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om gebruik te maken van het handelen zonder transactiekosten. 

Handelen in cryptovaluta is leuk maar het kost natuurlijk wel geld. Bitvavo hanteert normaal gesproken al een erg laag tarief (0.25%) over haar transacties maar wij denken dat deze actie het voor veel mensen aantrekkelijk maakt om te investeren in cryptovaluta. Zeker als je, zoals de meeste mensen, verwacht dat Bitcoin en altcoins in 2019 een comeback zullen gaan maken. 

Waarom Bitvavo?

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta. Wil je wat meer informatie over hoe de nieuwe exchange werkt en waarom wij denken dat dit product erg degelijk is? 

Zo staan op Bitvavo gebruiksgemak en veiligheid bijvoorbeeld erg hoog in het vaandel. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het feit dat je iDeal kan gebruiken, dat het terugstorten van geld naar je eigen rekening binnen 1 dag voor elkaar is en dat er allerlei mechanismes zijn ingebouwd die de veiligheid van de gebruikers garanderen. 

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta. Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht