Bitvavo slaat handen ineen met tradingbot Cryptohopper

Onze partner Bitvavo, Nederlands beste en grootste crypto-exchange, heeft de handen ineens geslagen met Crytohopper. Dit is een tradingbot die het je mogelijk maakt om automatisch te traden op het Bitvavo platform. Wat doet een tradingbot precies en hoe kunnen de diensten van Cryptohopper jou helpen op Bitavo.

Wat is een tradingbot?

Een handelsbot of tradingbot is een sutkje software dat je kan inzetten bij bepaalde exchanges. Het geeft je de mogelijkheid om via een vooraf afgestemde strategie automatisch te handelen. De voordelen hiervan zijn redelijk simpel uit te leggen.

Een tradingbot kan 24/7 handelen, ziet en weegt alle opties in realtime en maakt beslissingen zonder emoties. Kort samengevat is het zo dat een bot zich puur laat leiden door data, niet door paniek, overmoed of andere fenomenen die nog wel eens gebruikelijk zijn bij handel die door mensen wordt gedaan.

Een crypto tradingbot bied je de mogelijkheid om een deel van je actieve trading uit handen te geven en dat is erg interessant.

Eerste maand gratis op Bitvavo

Voor Bitvavo gebruikers is het nu mogelijk om Cryptohopper vrijblijvend uit te proberen. De eerste maand van de Explorer variant van Cryptohopper is namelijk gratis als je je account van Cryptohopper koppelt aan die van Bitvavo. Klik hier om je in te (gratis) in te schrijven.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht