Zelfs Lionel Messi houdt zich bezig met de blockchain

Als zelfs Lionel Messi zich bezig gaat houden met Ethereum en de blockchain in het bijzonder, dan weet je zeker dat het mainstream is gegaan. Op de football website WTFoot.com is te lezen dat Messi zich tegenwoordig bezighoudt met cryptovaluta.

De enorme vlucht van cryptovaluta, Bitcoin in het bijzonder, leidt natuurlijk tot een grote stroom van nieuwe bedrijven en commercie. Hierbij zullen in toenemende mate ambassadeurs worden ingezet om producten en diensten te promoten.

Messi bitcoin
Messi is van alle markten thuis

Messi, nou niet bepaald de persoon die je meteen associeert met innovatieve it-technieken, laat op Facebook zien heel spontaan bezig te zijn als ambassadeur van Sirin Labs. Hij promoot hiermee het operating system voor smartphones dat Sirin Labs ontwikkelt.

 

messi crypto bitcoin
Inmiddels is de post al door meer dan 200.000 mensen geliked. Bron: facebook

Sirin Labs heeft hier ongetwijfeld diep voor in de buidel moeten tasten. Aangezien Messi wekelijks meer dan een miljoen euro verdient en hij dus niet voor een fooi zomaar allemaal producten aan zal gaan prijzen. Hoe dan ook, we houden in de gaten of Messi zijn crypto gerelateerde activiteiten zal gaan voortzetten. Zo ja, dan weet je zeker dat we er hier over zullen berichten.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *