Cardano (ADA) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. Het heeft er alle schijn van dat de jarenlange bearmarket in 2020 eindelijk een halt toe is geroepen. Dat is fijn. In 2021 kijken we dus weer omhoog en vooruit. Ook fijn. Wat verwachten wij van de prijs van 1 van de meest geprezen coins uit de vorige bull run (Cardano) nu de prijzen van cryptovaluta langzaam weer richting die krankzinnige hoogtes lijken te stijgen.

Wat verwachten wij van de koers van Cardano (ADA) in 2021? Dat is de grote vraag. Kijken we naar Cardano dan vallen een paar zaken op. Als je de laatste jaren naar een grafiek van Cardano had gekeken, dan had je eigenlijk maar 1 logische conclusie kunnen trekken: Cardano is dood.

Tenzij je inzoomt en de gigantische pieken vanuit de krankzinnige periode 2017-2018 weglaat. Over het afgelopen jaar is Cardano namelijk wel degelijk goed bezig en dat is iets wat hoop biedt richting de toekomst. De weg omhoog is weer ingezet en Cardano lijkt zich wederom te nestelen tussen de meest veelbelovende coins van dit moment.

Wij geloven nog steeds in de techniek, al is het tegelijkertijd zo dat smart contract software zichzelf nog steeds moet bewijzen. Het is namelijk zo dat deze in de praktijk nog steeds niet heel veel worden gebruikt en dat is aan de ene kant jammer en aan de andere kant zelfs zorgelijk.

Toch denken wij dat Cardano een dusdanig stabiele fundering heeft dat het de stormen van 2021 ook gaat kunnen verslaan. Niet alleen dat, wij denken dat ADA een van de weinige overlevenden gaat zijn in de smart contractwereld.

Onze prijsverwachting voor Cardano in 2021: $0,75.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ADA?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht