22 oktober 2020

De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met Cardano?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Cardano in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

Cardano, het blijft een verhaal apart. De coin werd tijdenlang beschouwd als de ‘next big thing’. Een smart contracts platform dat wel degelijk voorbereid zou zijn op het faciliteren van praktische toepassingen.

De praktijk laat echter andere dingen zien. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van Cardano in praktische zin. Voor ADA geldt dan ook dat er in principe nauwelijks winst is ‘geboekt’ ten opzichte van het begin van het jaar. Dat is behoorlijk teleurstellend te noemen te meer omdat er over de gehele markt gezien wel degelijk gunstige resultaten te zien zijn. Al zijn deze winsten vooral toebedeeld aan Bitcoin.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht