22 oktober 2020

Prijsverwachting Cardano 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Cardano in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Cardano was in 2018 lange tijd een van de meest populaire cryptomunten.

Bovenstaande is waar maar het is minstens net zo waar dat de waarde van Cardano sinds het hoogtepunt in januari letterlijk meer dan 10 keer lager ligt. Wat gaat er in 2019 gebeuren?

Wat is Cardano en wat is onze prijsverwachting?

Cardano is op de eerste plaats natuurlijk een smart-contract platform dat gebruikt maakt van modernere techniek dan het alom bekende Ethereum. Wil je wat meer weten over het hoe en wat van Cardano? Bekijk dan eens deze post waarin we wat dieper ingaan op de ADA-materie.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Cardano in 2019

Cardano heeft ongetwijfeld een van de meest vooruitstrevende en visionaire mensen in dienst. Ze zijn naar eigen zeggen bezig met het bouwen van ‘blockchain 3.0’, oftewel een volgende stap na Bitcoin (blockchain 1.0) en Ethereum (blockchain 2.0).

Het team is al een heel eind op weg en eigenlijk kunnen we qua techniek weinig kritiekpunten vinden wat betreft Cardano. Het struikelblok blijft (zoals voor zoveel smart-contract platformen) de praktische toepassing.

Er zijn nog steeds nauwelijks gedecentraliseerde applicaties die gebruik maken van smart-contracts op de blockchain. Dat geldt zowel voor Etherem als voor in principe alle andere smart-contract ‘protocollen’.

Of dat in 2019 al gaat veranderen is zeer de vraag. Wij denken dat Cardano technisch gezien het meest interessante is van de smart-contract spelers. Wij denken dat die technische voorsprong in 2019 iets meer tot uiting zal gaan komen maar we denken niet dat er een enorme voorsprong gaat worden behaald op de concurrentie.

prijsverwachting Cardano 2019

Onze verwachte prijs van Cardano in 2019: $0,27-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Cardano in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht