21 oktober 2020

Prijsverwachting Cardano voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Cardano (ADA) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van Cardano. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Cardano (ADA) in 2019

Het is lastig voor te stellen dat ADA op een bepaald moment een waarde had van meer dan 1 dollar. Momenteel is 1 ADA namelijk $0,05 waard, pakweg een twintigvoud minder. Niet bepaald florissant aldus. Het is dan ook maar de vraag of Cardano er uberhaupt ooit nog helemaal bovenop gaat komen. Op korte termijn lijkt het niet echt waarschijnlijk dat ADA een flinke sprong gaat maken maar het blijft nog steeds een van de meest interessante smart contract platformen.

Het praktisch nut van deze platformen is echter nog steeds niet helemaal bewezen. Er is nog steeds weinig draaiend op de Cardano blockchain en dus is de vraag of Cardano uberhaupt bestaansrecht heeft behoorlijk gerechtvaardigd.

prijsverwachting bittorrent BTC 2019

Onze verwachte prijs van Cardano in 2019: $0,10-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van ADA in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ADA?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht