Cardano toegevoegd aan exchange Huobi

Vandaag is er goed nieuws naar buiten gekomen voor iedereen die zich bezig houdt met Cardano (ADA): de coin is vanaf morgen te verhandelen op de Aziatische exchange Huobi. Dit is een van de grootste exchanges ter wereld en dus is het voor meer mensen mogelijk Cardano te kopen.

Huobi is qua volume de op 1 na grootste exchange ter wereld (na Binance). Het is voor de meeste cryptoprojecten een gunstig teken als ze worden toegevoegd aan dergelijke grote platformen. Vandaag werd in een post op de site van Huobi de aankondiging aangaande Cardano gepubliceerd. Charles Hoskinson, een van de oprichters van Cardano, deelde het nieuws ook op Twitter.

Het zorgt er op meerdere vlakken voor dat de coin weer wat breder gedragen wordt. Het geeft een boost aan de legitimiteit van een project (als in dat in het geval van Cardano al niet echt meer nodig) en het zorgt er uiteraard voor dat de vele mensen die al actief zijn op Huobi nu ook Cardano kunnen kopen.

De prijs van ADA, de currency van het Cardano project, reageert zoals verwacht positief op dit nieuws. Het is op het moment van schrijven zelfs de enige coin die groene cijfers noteert in de top 20 op coinmarketcap. Cardano is op dit moment zelfs meer dan 50% meer waard dan 7 dagen geleden.

Mocht je wat meer informatie willen hebben over Cardano als project, bekijk dan eens deze post waarin we wat dieper ingaan op Cardano.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht