Waar kun je Cardano kopen? En wat is de beste Cardano wallet?

Cardano (ADA) is een interessant blockchain project dat zich focust op smart contracts. Maar waar kun je Cardano kopen? En wat is de beste Cardano wallet? Je wilt natuurlijk wel dat je ADA veilig staat opgeslagen. Wij leggen je in dit artikel alles hierover uit.

Als je meer wilt weten over wat Cardano precies is dan kun je dit artikel raadplegen. Wij hebben ook onze mening over de prijs in 2018 uitgesproken.

Wat is de beste Cardano wallet?

Het liefst heb je je nieuwe ADA munten natuurlijk in eigen beheer. Het is alom bekend dat je je coins niet op een exchange zoals Binance moet laten staan. Dit is namelijk een centraal doelwit voor hackers. Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag.beste cardano ada walletDe keuze aan wallets is bij Cardano niet bepaald reuze maar dat maakt niet uit. Het team heeft namelijk een eigen wallet gereleased, de zogeheten Daedalus wallet. Dit is een mooi stukje software dat erg gebruiksvriendelijk is en waar je dus heel eenvoudig je gekochte ADA in kunt bewaren.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht