Chainlink bereikt nieuwe All Time High

Chainlink heeft (wederom) een All Time High waarde bereikt. De afgelopen dagen bevindt LINK zich op onbekend terrein. De prijs is namelijk nog nooit zo hoog geweest als nu. Op het moment van schrijven is LINK $9.60 waard, en het lijkt een kwestie van tijd voor de 10 dollar grens gaat worden getest.

Een terugblik – waarom is Chainlink zo gestegen?

Laten we even de grafiek van dit jaar erbij pakken. We zien hierin dat er aan het begin van het jaar al sprake was van een stevige stijging, de prijs van LINK liep in de periode januari-maart op tot boven de 4 dollar.

De Corona Crash zorgde echter binnen een mum van tijd voor een halvering van de prijs. De periode die daar weer op volgde is redelijk ongekend. In een tijdspanne van ongeveer 4 maanden is de prijs van Chainlink bijna vervijfvoudigd (!).

chainlink all time high

Een stevige stijging, een crash en een enorme bull run. Chainlink is on fire. 

Zoals zo vaak is de verwachting niet dat de prijs van Chainlink nu in een mum van tijd gaat oplopen tot 15 of 20 dollar. Na een dusdanige run-up is het volkomen normaal en zelfs verwacht dat de prijs nu even een periode een pas op de plaats gaat maken.

Hoelang, dat is de vraag. Het lijkt er sterk op dat er op dit moment wel degelijk een stevig altcoin/crypto season is losgebarsten. Dat is natuurlijk gunstig voor de mensen die zich bezighouden met cryptovaluta maar het wakkert vaak ook weer het ‘cryptovuur’ aan in de mensen die juist zijn afgehaakt in de afgelopen 2 jaar.

De interesse en de run-up van Chainlink valt precies samen met een soort algemene opwaartse tendens. Deze samenkomst is uitermate gunstig en het zou ons niet verbazen als we, na een periode van consolidatie, relatief snel nog verder omhoog zouden kunnen gaan kijken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Chainlink?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht