Chainlink onderweg naar het verbreken van All Time High waarden

Daar waar Bitcoin de afgelopen dagen enigszins tot rust is gekomen daar doen sommige altcoins het momenteel bijzonder goed. Chainlink is zo’n coin, LINK is momenteel opweg naar het verbreken van haar eigen All Time High waarde van $19.87.

Op het moment van schrijven is 1 LINK ongeveer $19.76 waard en het lijkt een kwestie van tijd voordat er records de boeken uitgaan. Het laatste record dateert overigens van augustus 2020, alweer een klein half jaar geleden. LINK is 1 van de eerste altcoins die het eigen record gaat verbreken, tot nog toe is dat steeds een prestatie geweest waarvoor alleen Bitcoin zichzelf op de borst heeft mogen kloppen.

chainlink ath

Na het vorige record, in augustus 2020, zakte de prijs relatief snel heel ver weg. Sinds januari van dit jaar zit de groei echter weer in LINK en dat is positief te noemen. 

Wat de prijs van Chainlink zo heeft opgedreven is onduidelijk, althans op de korte termijn. Op de lange termijn zullen wij de eerste zijn die zullen zeggen dat Chainlink een bijzonder interessant project is dat in principe gewoon naast BTC kan bestaan. Dat geldt niet voor veel altcoins.

Bitcoin

BTC heeft daarentegen even een pas op de plaats moeten maken. Wel is het zo dat de grootste cryptomunt in de afgelopen dagen een groot gedeelte van de verliezen van begin deze week heeft weten goed te maken. Momenteel is 1 BTC tussen de $37.000 en $38.000 waard, wat een flink stuk meer is dan de 31K van begin deze week.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Chainlink?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht