Tweede Altseason Golf aanstaande?

Er lijkt een tweede Altseason Golf aanstaande. Daar waar we vorige week al een artikel plaatsten over de ontwikkelingen op de markt (alts wonnen stevig terrein ten opzichte van Bitcoin) daar volgde afgelopen weekend een periode van afkoeling.

Deze week lijkt echter wederom gunstig te verlopen voor altcoin liefhebbers en investeerders. Laten we eens kijken naar wat er gaande is.

Tezos

Tezos stijging

Tezos lijkt onderweg naar de ‘All Time High’ waardes die het vlak voor de Corona Crisis behaalde.

Een van de coins die een geweldig 2020 aan het beleven is, is natuurlijk Tezos (XTZ). Over het hele jaar gezien is de waarde van XTZ met maar liefst 220% toegenomen. In maart werd al even een recordhoogte aangetikt, al bleek die toen van korte duur.

De Corona Crisis haalde in korte tijd de waarde van de coin enorm onderuit maar sindsdien is toch weer een gestage stijging ingezet.

Chainlink

chainlink all time high

Chainlink is aan een enorme opmars bezig. De waarde van LINK is nog nooit zo hoog geweest. 

Als er één opvallende speler zich de afgelopen weken aan het ‘strijdtoneel’ heeft gemeld, dan is het wel Chainlink. De waarde van LINK gaat de laatste dagen werkelijk door het dak en de coin’s opmars lijkt op korte termijn niet te stuiten.

Ten opzichte van 7 dagen geleden is 1 LINK maar liefst 63% meer waard geworden.

BNB

Binance Coin was de sterspeler van 2019. De waarde van BNB ging in die periode van hoogtepunt naar hoogtepunt en was zelfs op enig moment bijna 40 dollar, daar waar de coin aan het begin van 2019 nog maar 6 dollar waard was.

Sinds die periode (zomer 2019) is de waarde van BNB niet meer boven de 30 dollar uitgekomen. Sterker nog, tijdens de Corona Crisis kwam de waarde van BNB zelfs niet boven de 11 dollar uit. Sinds die tijd is er echter wel sprake van een opvallende kentering.

Binance’s Coin is weer op weg richting de 20 dollar en zeker de laatste 24 uur is de opmars aanzienlijk te noemen. Op het moment van schrijven is 1 BNB ongeveer 19 dollar waard.

Bitcoin

Dan hebben we natuurlijk nog Bitcoin. De waarde hiervan is eigenlijk al vanaf mei bijzonder stabiel, eigenlijk zelfs ronduit saai voor BTC begrippen. De koers schommelt al weken tussen grofweg $9.100 en $9.500 en er lijkt vooralsnog weinig schot in de zaak te zitten.

De dominantie van Bitcoin loopt dan ook terug aangezien de waarde van altcoins flink aan het oplopen is. Momenteel is het ‘marktaandeel’ van BTC ongeveer 61%, het laagste niveau sinds februari 2020.

Geinteresseerd in het kopen van deze cryptovaluta zoals LINK, XTZ of BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht