Coinbase is naar verluid 8 miljard dollar waard

Coinbase, ‘s-werelds meest bekende platform voor het kopen en verkopen van cryptovaluta, is in onderhandeling met een investeerder die naar verluid 500 miljoen dollar wil gaan investeren in Coinbase. Tijdens de onderhandelingen bevestigen diverse bronnen dat dit met zich meebrengt dat Coinbase in z’n totaliteit wordt ingeschat als een bedrijf met een waarde van zo’n 8 miljard dollar.

Dat is te lezen op de site Recode. Tiger Global is de betreffende investeerder. Door de investering zou Coinbase zo’n 250 miljoen dollar kunnen gaan toevoegen aan hun eigen reserves, terwijl de andere 250 miljoen gebruikt zou gaan worden voor het uitkopen van bestaande investeerders.

Mocht het inderdaad zo zijn dat het bedrijf uit San Francisco 8 miljard dollar waar zou zijn, dan is het hiermee meteen een van de meest waardevolle start-ups ter wereld. Het bedrijf bestaat immers nog steeds maar 6 jaar.

Hier komt nog bij dat er nog een wereld te winnen valt voor Coinbase, het platform heeft nog steeds maar een paar cryptovaluta in de aanbieding, terwijl er vanuit de community al maanden (jaren?) wordt gesmeekt om het toevoegen van nieuwe coins.

Coinbase heeft waarschijnlijk de meest gebruiksvriendelijke userinterface van alle crypto-exchanges. Het aan en verkoop proces is zoveel mogelijk geautomatiseerd en vereenvoudigd en dat maakt het aanschaffen van crypto bij Coinbase een fluitje van een cent.

Dit is dan ook meteen de aantrekkingskracht van het platform en de reden waarom veel mensen verwachten dat andere coins ervan zouden kunnen profiteren als ze op Coinbase te koop zouden zijn.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *