Crypto bestormt de Fortune 40 onder de 40 lijst

Dat de cryptowereld nu al een tijdje een grote invloed heeft op de huidige financiële markt is duidelijk. Maar het blijft niet alleen beperkt tot cijfertjes en geld, want crypto heeft ook zeker zijn invloed op het huidige culturele landschap.

In de Fortune 40 under 40 lijst, een opsomming van de meest invloedrijke personen onder de 40 jaar gemaakt door Fortune, staan enkele zeer voorname crypto figuren.

Opvallende verschijning is bijvoorbeeld Coinbase CEO Brian Armstrong die binnenkomt op de 20e plek in de lijst, nog voor wereldster Rihanna. Net achter Rihanna staat de 24 jarige Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum en een van de meest belangrijke mensen binnen de cryptowereld.

Onderstaande tweet van Adam Draper somt de situatie wel op interessante wijze op, hij pleit er zelfs voor dat de slogan “Crypto is as big as Riri” geïntroduceerd moet worden.

Uiteraard zegt een lijst als deze niet alles. Immers is invloed niet exact meetbaar. Toch zegt het wel iets over de opkomst van de blockchain industrie. 2017 heeft wat dat betreft echt een enorme invloed gehad op de perceptie van Bitcoin, blockchain en crypto als geheel. De giga-aandacht die de markt in de periode tussen grofweg oktober 2017 en februari 2018 kreeg was ongekend.

Brian Armstrong’s Coinbase is momenteel hard op weg een van de meest waardevolle tech-bedrijven in de wereld te worden en de verwachting is dat de groei van het platform nog steeds toe zal nemen. Dit zal naar alle waarschijnlijk nooit meer zo explosief gebeuren als in 2017 maar er is nog steeds een wereld te winnen voor Coinbase.

Denk alleen maar aan het vooralsnog beperkte aanbod dat de crypto-gigant momenteel heeft, er kunnen immers nog steeds maar 4 soorten crypto gekocht worden via Coinbase. De verwachting is dat dit nog in 2018 zal worden uitgebreid maar tegelijkertijd speelt die verwachting al sinds het begin van het jaar.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *