Prijsverwachting CyberMiles (CMT) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor CyberMiles in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van CyberMiles (CMT) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van CyberMiles in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

CyberMiles wil zoals bekend de e-commerce gaan ver-‘blockhainiseren’ door de strijd aan te gaan met bekende partijen als eBay en Amazon. Dit is een nogal ambitieus streven. Dit wil niet zeggen dat we geen potentie zien in CyberMiles. De blockchain kan namelijk wel degelijk een nieuwe vertrouwenslaag leggen over een partij als bijvoorbeeld eBay (of Marktplaats).

Wij denken dat CyberMiles nog een lange weg te gaan heeft en daarom verwachten we niet al te veel groei voor het project in 2018.
prijsverwachting cybermiles 2018

Onze verwachte prijs van CyberMiles in 2018: $0,15-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van CMT in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de CyberMilest zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht