6 april 2020

Prijsverwachting Dash richting het eind van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Dash in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van Dash. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Dash in 2019

Dash is een van de meest typisch cryptocoins als het aankomt op het koersverloop in 2019. Het is een feit dat altcoins geen geweldig jaar (jaren) hebben gehad tot nu toe. Dash is daarin geen uitzondering. De oldschool privacy coin heeft het niet makkelijk gehad en is nog steeds aan het proberen te herstellen van alle klappen die zijn geincasseerd in de periode januari 2018-nu.

Gaat Dash de weg omhoog weer vinden? Wij denken van niet. De coin is simpelweg niet onderscheidend genoeg.

prijsverwachting bittorrent XRP 2019

Onze verwachte prijs van Dash in 2019: $120,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Dash in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange