Prijsverwachting Decred (DCR) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Decred in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Decred (DCR) in 2018.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Decred?

Decred is sinds kort te verkrijgen op de Nederlandse website Bitvavo. Hier koop je heel snel en eenvoudig Decred met euro’s via iDeal. Mocht je nog wat meer informatie willen over Bitvavo, dan kun je ook onze review van dit platform bekijken.

Overigens moet je voor de allerscherpste prijs en handel in DCR natuurlijk naar een exchange toe. En gelukkig is Bitvavo tegenwoordig ook een exchange. Je kunt hier dus de allerscherpste prijs vinden voor je DCR-coins.

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Wat verwachten wij van de koers van Decred in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

prijsverwachting Decred 2018

Onze verwachte prijs van Decred in 2018: $62,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van DCR in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe Decred zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *