27 oktober 2020

Prijsverwachting DigiByte (DGB) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor DigiByte in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van DigiByte (DGB) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van DigiByte in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

DigiByte is natuurlijk een van de veteranen altcoins. Het project bestaat al lange tijd (sinds 2014) en heeft zoals praktisch iedere coin zijn hoogtepunt beleefd op de piek van de crypto-hype aan het begin van 2018. Hier ligt ook meteen het pijnpunt van DigiByte.

De coin bestaat al erg lang, maakt gebruik van (volgens hedendaagse maatstaven) redelijk gedateerde techniek en het project is nooit echt van de grond gekomen. Wij zien niet in hoe DigiByte zich gaat onderscheiden van andere digitale betaalmiddelen.

Er zijn zoveel alternatieven voorhanden die meer naamsbekendheid genieten (Bitcoin, Litecoin) of simpelweg veel snellere transacties bieden (Nano). Wij denken niet dat DigiByte het in zich heeft om uit te blinken en daarom denken we niet dat er nog veel groei in zit voor dit project.

prijsverwachting digibyte 2018

Onze verwachte prijs van DigiByte in 2018: $0,035-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van DBG in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de DigiBytet zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht