Enjin wallet nu ook beschikbaar voor de iPhone

De Enjin wallet was al een tijdje verkrijgbaar in de Google Play Store maar is vanaf vandaag ook te verkrijgen op de Apple App Store en dus kunnen ook iPhone en iOS-bezitters gebruik gaan maken van deze wallet-app. De wallet wordt bijzonder goed gewaardeerd in de Play Store en ondanks dat wij zelf nog geen ervaring hebben met het gebruik van de Enjin wallet denken we toch dat dit een goede stap is voor de cryptowereld in z’n algemeen.

Er is dringend behoefte aan applicaties zoals deze (en bijvoorbeeld ook de Ethos app) die ervoor zorgen dat het makkelijker wordt voor mensen om hun coins op te slaan en in te zien op een veilige manier. Wij vinden het tot nu toe toch nog steeds een gebruiksonvriendelijke wereld, zeker voor beginners en daarom juichen we de adoptie van dit soort applicaties alleen maar toe.

Enjin is een crypto-project dat zich vooral op de gaming industrie richt. Het gaat een manier zijn om allerlei gaming gerelateerde zaken op de blockchain zetten. Denk bijvoorbeeld aan een bepaald item uit een game dat je via de blockchain echt kan toe eigenen. Daarnaast wil het natuurlijk ook virtuele transacties gaan ondersteunen via zijn eigen ENJ tokens.

enjin wallet
Een gebruiksvriendelijke app die je je crypto laat beheren

Je kunt in de wallet BTC, ETH, LTC en natuurlijk de native ENJ tokens opslaan. Daarnaast kun je er ook ERC-20 tokens in opslaan en dat is een groot pluspunt. Er zijn tegenwoordig zoveel grote cryptoprojecten die (nog) gebruik maken van de ERC20 standaard. Denk bijvoorbeeld aan EOS, TRX, OMG, QTUM of ICON. Het makkelijk en veilig kunnen opslaan van al deze munten is een fijn stukje gebruiksgemak.

Enjin is onder andere te koop op Binance

Snelste manier om met euro’s crypto te kopen

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

Beste exchange?

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

Als je stap voor stap wilt zien hoe je crypto koopt op Binance dan kunnen we je deze post aanraden.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *