26 oktober 2020

De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met EOS?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Bitcoin in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

EOS had een roerig 2018 maar ook 2019 is geenszins rustig te nomen. Eigenlijk is het vanaf het begin van het jaar al vuurwerk geweest voor EOS en dat is niet meer gestopt. De eerste 2 maanden verliepen nog relatief rustig maar daarna is er sprake van heuse achtbaanrit. De prijs is uiteindelijk van 2 dollar naar 8 dollar gegaan en is inmiddels weer teruggezakt tot ongeveer $4,50.

Het voorspellen van de prijzen op de cryptomarkt is uitermate lastig maar het staat wel vast dat EOS een roerige tijd tegemoet zal gaan. Wat de targets zullen gaan zijn dit jaar? De EOS markt is altijd onvoorspelbaar geweest maar als we kijken naar hoe snel EOS kan stijgen (en dalen) dan kunnen we wel met enige zekerheid zeggen dat EOS een zeer interessant beleggingsobject is.

Een rollercoaster. Iets anders kunnen we hier niet van maken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met EOS? - Dutch Crypto Talk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht