EOS verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

2020 is tot nog toe een bijzonder interessant jaar. Niet alleen heeft het er alle schijn van dat we dit jaar (of misschien wel de aankomende jaren) in een soort van recessie terecht gaan belanden maar tegelijkertijd is dit ook het jaar waarin de Bitcoin blockrewards gaan worden gehalveerd.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al bijna 2.5 jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar EOS dan denken we eigenlijk meteen terug aan die keer dat EOS werd besproken bij John Olliver.

Dit item werd gemaakt in de periode (april 2018) dat EOS naar ongekende hoogten steeg (20 dollar) en er door Olliver even haarfijn op werd gewezen dat er eigenlijk niet heel veel wezenlijks achter de enorme waarde zat die EOS op dat moment vertegenwoordigde.

Inmiddels zijn we 2 jaar verder en heeft EOS, net als vrijwel elke altcoin, een enorme pas op de plaats moeten maken. Dat niet alleen, het valt zelfs op dat EOS het nog steeds niet voor elkaar heeft weten te krijgen om echt stevig te herstellen. Dit heeft tot gevolg dat de coin op het moment van schrijven nog maar 10% van de ATH waarde heeft weten vast te houden.

2020 wordt echter een bijzonder interessant jaar. Niet alleen vanwege de Bitcoin halvering, die ongetwijfeld wat prijsontwikkeling met zich mee gaat brengen maar ook als we naar de altcoinmarkt kijken dan zien we grote verschillen tussen coins. Wij verwachten eigenlijk dat EOS het relatief middelmatig gaat doen. Er is geen sprake van een Unique Selling Point, de coin heeft de afgelopen 2 jaar niet echt weten te herstellen en dus zal het opbouwen van momentum niet eenvoudig zijn.

De achterliggende technieken die bij het EOS project worden gebruikt zijn natuurlijk wel interessant maar wij denken niet dat EOS het bijzonder goed gaat doen.

Onze prijsverwachting voor EOS in 2020: $4,-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als financieel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals EOS?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht