EOS blijft maar stijgen en bereikt nieuwe recordwaarden

EOS blijft maar stijgen. De waarde van EOS begon, tegelijk met vrijwel de gehele markt, op 12 april met haar stijging. Daar waar de rest van de markt met horten en stoten vooruit ging in de periode die daarop volgde, daar spuit EOS werkelijk omhoog. De recordwaarden van EOS uit januari zijn inmiddels al een tijdlang gepasseerd.

Momenteel is EOS 21 dollar waard en de totale marketcap van EOS bedraagt ~17 miljard dollar. In onderstaande grafiek zie je nog eens visueel hoe de waarde verlopen is.

prijs eos record

De stijging is zeer explosief, vergeleken met 12 april is EOS momenteel zelfs 320% meer waard

Of de stijging aan gaat houden is de vraag maar vaak zie je in dit soort gevallen de welbekende FOMO (Fear Of Missing Out) toeslaan. Coins die dagen achter elkaar sterk stijgen trekken nou eenmaal de aandacht van veel mensen. Het is exact de reden voor veel mensen om te beginnen met investeren in crypto. Als de markt blijft aantrekken denken wij dat EOS nog wel even door kan stijgen, al raden we niet aan om op dit soort recordwaardes in te stappen.

EOS en John Olliver

Iets meer dan een maand geleden werd EOS nog behoorlijk op de korrel genomen in de show Last Week Tonight. De video, waarin presentator John Olliver EOS aanhaalt als voorbeeld van de gekke staat waarin in de markt verkeerd, kun je hier vinden.

Share

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht