14 juli 2020

Bitcoin Cash’ bizarre stijging zet door, nadert nu zelfs Ethereum

Het is het dagje wel in cryptoland. Nadat afgelopen nacht plotseling Bitcoin Cash werd toegevoegd aan Coinbase is de cryptomunt de hele dag al bezig aan een gigantische opmars.

Op het moment van schrijven is de marketcap van Bitcoin Cash zelfs 72 miljard dollar. Dat is maar 6 miljard dollar minder dan Ethereum. Terwijl bijna alle andere grote cryptovaluta vandaag een verlies noteren, profiteert Bitcoin Cash dus optimaal van haar stijging. 1 Bitcoin Cash is nu $4300 waard.

Bitcoin Cash is inmiddels meer dan verdrievoudigd ten opzichte van het begin van deze maand. De introductie op het Coinbase platform ging vannacht niet bepaald zonder slag of stoot. Zo gaat Coinbase intern onderzoeken of er gehandeld is met voorkennis, iets wat ten strengste verboden is binnen het bedrijf. De handel lag vannacht al enkele uren stil maar werd daarna weer live gezet.

Eerder vandaag posten we al over hoe Bitcoin Cash en Bitcoin.com de massa en de beginnende Bitcoin enthousiastelingen misleidt middels de naam van hun coin. Dit effect zal waarschijnlijk alleen nog maar versterkt worden de komende tijd aangezien meer mensen van Bitcoin Cash zullen gaan horen nu de munt zo explosief in waarde stijgt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht