14 juli 2020

Ethereum kruipt richting Ripple, is flippening aanstaande?

Het gaat weer de goede kant op met Ethereum. Het grootste smart contract platform heeft een dramatisch 2018 achter de rug maar is nu tegen het einde van het jaar toch weer bezig met een mooie opmars.

Wordt Ripple ingehaald door Ethereum?

Momenteel is 1 Ether ongeveer $130 waard, wat een stijging van zon 17% betekent ten opzichte van 24 uur geleden. Diverse technische analisten zien het op korte termijn rooskleurig in voor de Ether en het zou dus goed kunnen dat Ethereum de nr 2 plek van Ripple weer gaat overnemen.

Ripple (XRP) is zelf momenteel zo’n $0,38 waard.  Overigens heeft ook XRP het de laatste tijd goed gedaan, vergeleken met een week geleden is de koers zelfs met 40% gestegen.

Interessante tijden op de markt

Het is uberhaupt een interessante tijd op de markt. Zo houdt Bitcoin de winst van de afgelopen week goed vast, de koers van BTC blijft boven de $4000 uitkomen en dat is een positief teken.

De verwachting is dat BTC de komende dagen rustig zal blijven stijgen om uiteindelijk in de buurt van de 4300-4400 dollar een belangrijk kruispunt aan te treffen.

Mocht Bitcoin die grens stevig doorbreken dan gaan we hoogstwaarschijnlijk terug richting de 5000 dollar. Mocht dit echter niet zo zijn dan zal het vertrouwen dat in de laatste weken is opgebouwd stevig afbrokkelen en is de kans aanwezig dat we wederom richting de 3000 dollar zullen gaan.

Zoals altijd is het koffiedik kijken maar er is in ieder geval voldoende beweging op de markt. Zoals altijd: de content in deze post mag niet geïnterpreteerd worden als financieel advies.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht