29 november 2020

Ethereum (ETH) verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

Het zijn, zoals altijd bijzondere tijden op de cryptomarkt. In 2020 heeft de Bitcoin halvering plaats gevonden. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is inmiddels ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al ruim twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Dat laatste is eigenlijk niet zo’n issue. Altseasons blijven bestaan, er zijn altijd wel weer coins die zich aandienen. En nieuwe technologie. In het geval Ethereum hebben we het uiteraard over DeFi, decentralized finance. Deze nieuwe toepassing van de Ethereum technologie heeft in 2020 een enorme vlucht genomen.

Kijken we nu naar Ethereum dan zien we dat de prijs flink is toegenomen. Wij verwachten eigenlijk een gestage ontwikkeling voor Ethereum in 2020. Een ontwikkeling waarbij de prijs op enig moment de 500 dollar zal overschrijden.

Onze prijsverwachting voor Ethereum in 2020: $525.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in dit artikel staat mag op enige wijze worden geinterpreteerd als beleggingsadvies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Ethereum?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht