Ethereum voor het eerst door de $1000 grens heen!

Ethereum is, net zoals vele andere altcoins, geweldig begonnen aan het nieuwe jaar. Sinds de jaarwisseling is de waarde van 1 Ether explosief gestegen. Vandaag is daarin een voorlopig hoogtepunt bereikt: de waarde van 1 Ether is voor het eerst meer dan $1000 waard.

Hiermee is Ethereum dus erg sterk uit de ‘kerst-crash‘ gekomen. Hierin kelderde de waarde van 1 Ether richting de 500 dollar. Momenteel is 1 Ether $1040 waard. Een stijging van een kleine 40% ten opzichte van het begin van het jaar.

Ethereum 1k

Een belangrijke mijlpaal is bereikt: Ether boven de $1000. Bron: coinmarketcap

2018 is voorlopig absoluut het jaar van de altcoins. De winsten zijn in 2018 voor bijna de hele markt gigantisch te noemen.

Tron

Meest opvallende stijger van de afgelopen dagen is ongetwijfeld Tron. Door een aankondiging van de oprichter van Tron, Justin Sun, waarin hij aangeeft dat er meerdere samenwerkingen aan zitten te komen, is de prijs omhoog geschoten. 1 TRX was rond 1 januari nog zo’n 4 cent. Inmiddels is 1 TRX bijna 20 cent, oftewel een vervijfvoudiging.

Ripple

Ripple heeft inmiddels stevig de 2e plaats op de cryptomarkt in haar bezit. Ook vandaag is de XRP weer flink in waarde gestegen. 1 XRP is op het moment van schrijven $3,59 waard.

Bitcoin

De waarde van de Bitcoin blijft voorlopig nog steeds stabiel. 1 Bitcoin is ongeveer $15.000 waard. Dit is goed nieuws voor de Bitcoin, aangezien momenteel alle aandacht uitgaat naar de altcoins en de gigantische winsten die daarmee behaald worden. Desondanks blijft BTC waardevast.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht