Hernieuwd momentum leidt markt naar belangrijke T-splitsing

De afgelopen dagen was het na een periode van intens volatiele prijsbewegingen eindelijk eens rustig op de cryptomarkt. De Bitcoin daling is voorlopig een halt toe geroepen, het lijkt erop dat BTC de $30.000 grens niet gaat prijs geven. Tegelijkertijd lijkt het erop dat altcoins het momentum weer enigszins aan het terugbrengen zijn.

Een belangrijke T-splitsing lijkt zich aan te dienen. Gaan we vanaf nu weer omhoog kijken? Of zullen we nog een paar weken een relatief sober prijspatroon zien, waarin er weinig ruimte omhoog is.

Bitcoin

De grootste cryptomunt heeft op korte termijn voldoende support gevonden. Het lijkt er sterk op dat de $30.000 grens niet geslecht gaat worden, de afgelopen weken is BTC er meermaals in de buurt gekomen maar steeds weer bleken de bulls in staat om de prijs toch weer op te krikken.

Iets dat duidt op vertrouwen. De prijs van Bitcoin kan zelfs weer even omhoog gaan kijken. Op het moment van schrijven is 1 BTC ongeveer $34.600 waard, het hoogste niveau in ruim een week.

Ook voor Bitcoin geldt dat er nu een belangrijk moment aanbreekt. Kunnen we de 34-35K vasthouden dan is de kans zeer groot dat we weer richting de 38-39K kunnen gaan kijken. Gebeurt dat niet en zakken we weer terug richting 32-32K dan lijkt het aannemelijk dat de 30K grens weer gaat worden getest.

Ethereum & Chainlink

We hadden het in de introductie al even over altcoins. Het lijkt er stevig op dat het algehele sentiment rondom altcoins aan het kantelen is. Men ziet dat de grootste kansen momenteel op de altcoinmarkt liggen. Ethereum tikt vandaag bijvoorbeeld weer een record aan, al is dat amper significant te noemen daar 1 ETH nog steeds $1420 waard is.

Chainlink is ook weer bezig aan een opmars. 1 LINK is vandaag $25.50 waard geweest, wat een record betekent voor deze coin.

De komende dagen zal blijken of we het momentum vast hebben weten te houden. Een spannende tijd.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ETH, Chainlink of BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht