Is het lang verwachte Altcoinseizoen eindelijke aanstaande?

Het heeft even geduurd. Zeg maar gerust een half jaar. Het lijkt er echter op dat er eindelijk weer dynamiek en potentie in de altcoinmarkt zit en dat is feitelijk voor de eerste keer sinds juni-augustus vorig jaar. De Bitcoin dominantie loopt sterk terug en diverse (grote) altcoins zitten zwaar in de lift.

Een overzicht van de ontwikkelingen van de laatste paar dagen.

Bitcoin

Laten we eerste beginnen met BTC. De grootste en meest bekende cryptomunt is nog steeds bezig met haar opmars. De koers van Bitcoin ligt al ongeveer 24 uur rond de 9700-9800 dollar en dat is nog steeds een enorme stijging ten opzichte van enkele weken geleden.

De verwachting is dat Bitcoin voorlopig groene cijfers zal blijven noteren en de meeste analisten verwachten dat Bitcoin de 10.000 dollar grens spoedig zal doorbreken.

Ethereum

De grootste altcoin is al een tijdlang Ethereum. Het smartcontract platform, met Ether als onderliggende currency, is voor het eerst sinds lange tijd door de 200 dollar grens gebroken. 1 ETH is momenteel ongeveer 220 dollar waard, wat een stijging van ongeveer 23% betekent ten opzichte van een week geleden. Ethereum zit in de lift en de verwachting is dat deze stijgingen een bepaald momentum met zich mee hebben gebracht dat nog wel even vooruit kan.

Ripple

XRP! De grootste ‘hypecoin’ aller tijden is ook uit een (enorm diep) dal aan het klimmen. Dat is positief voor de volgers en investerdeers. Op het moment is 1 ripple ongeveer 0,28 dollar waard.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht