15 augustus 2020

Prijsverwachting Ethereum voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Ethereum (ETH) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van Bitcoin. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Ethereum (ETH) in 2019

Een warrig 2019, dat is wat er is gebeurd met Ethereum tot nu toe. De op een na grootste cryptomunt heeft nog steeds niet haar praktische waarde kunnen tonen, het blijft schimmig rondom de (vele) opschalings oplossingen en het lijkt er niet op dat de coin op korte termijn heel stevig de wind in de zeilen gaat krijgen.

Schijn kan echter bedriegen. Ethereum heeft immers al ruim boven de 300 dollar gestaan. Met de huidige stand van zaken op de markt lijkt het echter een utopie om te denken dat dit snel weer zal gaan gebeuren.

prijsverwachting bittorrent BTC 2019

Onze verwachte prijs van Ethereum in 2019: $325,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van ETH in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Prijsverwachting Ethereum voor de 2e helft van 2019 | CryptoProfile - Rating the Bench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *