Reddit oprichter: Ethereum gaat in 2018 naar 15.000 dollar

Alexis Ohanian, de mede oprichter van het bekende online forum Reddit, ziet 2018 bijzonder positief in voor cryptovaluta en al helemaal als het om Ethereum gaat. In een interview met Fortune geeft de Armeens-Amerikaans ondernemer namelijk aan dat hij denkt dat Ethereum nog in 2018 uit gaat komen op zo’n 15.000 dollar.

Ohanian, die Reddit zo’n 12 jaar geleden oprichtte, geeft in het interview onder meer blijk van het feit dat hij geïnvesteerd heeft in cryptovaluta en dat hij vooral veel vertrouwen heeft in Ethereum, vandaar dan ook zijn nogal positieve voorspelling. In het interview wordt verder ook ingegaan op het stadium waarin cryptovaluta zich momenteel bevindt. Volgens Ohanian is er nog een wereld te winnen, aangezien er nog steeds relatief weinig ‘real life adoption’ is.

Voorspellingen

De interviewer waagt zich natuurlijk ook aan het lospeuteren van een voorspelling bij de oprichter van het grootste online forum ter wereld. De reden voor de gewaagde voorspelling is vooral gebaseerd op het feit dat mensen echt aan het bouwen zijn op Ethereum:

“I’m most bullish about Ethereum simply because people are actually building on it. It’s still early days, but you know, we’ve got a few CryptoKitties.”

15.000 dollar per Ether zou betekenen dat de totale marketcap van Ethereum zo’n 1.5 triljoen dollar zou bedragen, oftewel bijna 4 keer zoveel als de marketcap van alle cryptovaluta bij elkaar op dit moment.

Wil je weten wat wij van Cryptocoinsnieuws verwachten van Ethereum in 2018 (tipje van de sluier: minder dan 15k)? Bekijk dan eens dit artikel. Wil je wat meer informatie hebben over wat Ethereum precies is, dan kunnen we je dit artikel aanraden.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ETH?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *