Waar kun je Ether kopen? En wat is de beste Ether wallet?

Ethereum is met afstand het meest bekende smart contracts platform. Het werd in 2015 uitgebracht en heeft sindsdien vrijwel altijd in de top 3 van de grootste cryptocoins gestaan. Waar koop je Ether en wat is de beste Ether wallet? Dat lees je in dit artikel.

Wil je meer informatie over wat smart contracts kunnen en wat Ethereum precies is, lees dan eens onze aparte post daarover.

Wat is de beste Ether wallet?

Wij zullen altijd de voorkeur geven aan het in eigen beheer nemen van je cryptovaluta. Hoe goed sommige exchanges en crypto aanbieders hun beveiliging ook op orde hebben, ze blijven een centraal mikpunt voor hackers en criminelen.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!beste ether wallet

Voor Ethereum heb je een enorm scala aan mogelijkheden als het aankomt op wallets. Je kunt er voor kiezen om je Ether op te slaan via een hardware wallet. Dit is de veiligste manier van opslag. Een voorbeeld van zo’n hardware wallet is bijvoorbeeld de Ledger Nano S of een Trezor. Deze apparaatjes zijn wel relatief prijzig in de aanschaf (~100€) maar als je het geld er voor over hebt krijg je er wel een stukje zekerheid voor terug.

Als het aankomt op een software wallet dan vinden wij Exodus een hele interessante optie. Je kunt hier meerdere coins op slaan (BTC, ETH en LTC) en dus kun je hier makkelijk een gedeelte van je crypto portfolio beheren.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht